Clarence House

Classes de conversa

Classes anglès conversa Sabadell

Adaptem el teu curs a les teves necessitats i expectatives perquè aprenguis a bon ritme.

Anglés parlat

Potència les teves habilitats comunicatives

Formació enfocada a incorporar usos freqüents d’expressions natives i aconseguir una pronunciació més relaxada i natural. On es promouen situacions improvisades per a posar en pràctica l’après amb una bona fluïdesa. Parlaràs com un autèntic natiu!

Cursos intensius

Intensius de conversa.

Campus virtual

Accés a la plataforma d'aprenentatge.

Classes online

Flexibilitat i adaptabilitat

Classes particulars

Classes personalitzades.

📍 Dilluns i Dimecres
📍 Dimarts i Dijous
📍Dimecres i Divendres
📍 Divendres
📍 Dissabtes

En aquestes franges horàries:

Matí· Migdia· Tarda· Vespre

Desenvolupa el teu potencial comunicatiu

Contacta per a qualsevol dubte que tinguis amb els nostres cursos, horaris, modalitat, etc.

Responsable: Clarence House School of English, S.L. Finalitat: dur a terme l’encàrrec sol·licitat i/o l’enviament d’informació sobre Cursos d’anglès relacionat amb la teva petició.

Legitimació: el teu consentiment lliure, inequívoc i específic per als tractaments on s’ha manifestat afirmativament, havent estat informat de la possibilitat de donar-se de baixa en qualsevol moment. Destinataris: les dades aportades seran guardats per l’empresa Raiola Networking, el meu proveïdor d’email màrqueting que està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield i aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i suprimir les dades en info@clarencehouse.cat, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots revisar la nostra política de privacitat.

"La comunicació és la base de totes les relacions"

Coneix la nostra filosofia per a aprendre anglès

Com millorar el teu speaking

Millorar el teu nivell de conversa, la pronunciació, el listening… Vols saber alguns trucs?

Classes conversa anglès

Informació addicional i preguntes freqüents

Curs conversacional d'anglès a Sabadell

Classes de conversa en anglès Sabadell: Què és l'anglès conversa?

Quan parlem d’anglès conversació, ens referim al llenguatge quotidià que se sol utilitzar en el dia a dia, de manera col·loquial, una comunicació natural i relaxada que inclou expressions i termes modals o frases fetes que s’utilitzen habitualment entre amics, companys de treball o en contextos socials.

Curso de conversa d'anglès Sabadell

Classes conversa d'anglès Sabadell: On practicar converses en anglès?

En Clarence House Sabadell podràs trobar cursos d’anglès parlat, on podràs practicar amb recursos i activitats orientades a desenvolupar el teu Speaking mitjançant converses i diàlegs improvisats amb diferents professors natius que t’ajudaran amb l’entonació i el desenvolupament de les habilitats auditives mitjançant l’exposició a diferents accents.

Classes de conversa en anglès online

Anglès classes conversa Sabadell: Speaking online

Un dels principals reptes dels estudiants, és perdre la por de parlar en anglès en públic i el nostre objectiu és que els nostres alumnes guanyin seguretat i confiança en cada classe. És per això que posem tot el nostre esforç en facilitar al màxim que puguin desenvolupar aquesta i altres habilitats de manera flexible i adaptable mitjançant l’accés en línia a les classes. D’aquesta manera podràs connectar-te amb el teu professor, la teva classe i els teus companys des d’on vulguis i aprendre de manera contínua i constant amb èxit.