JA POTS FER LA PRE-MATRÍCULA ✔️ PROPER CURS 23-24

Academia inglés Sabadell flag es

Classes Particulars

Classes personalitzades

Perquè les necessitats educatives de cada alumne són diferents, l’opció d’aprenentatge personalitzat t’ajudarà en el camp que més atenció precisi.

Classes particulars per a nens

Professors particulars d'anglès

Atenció personalitzada per a les necessitats educatives de cada alumne, amb un tutor especialitzat i amb una metodologia dissenyada per a reforçar els aspectes més rellevants d’acord amb el nivell, edat i maduresa de l’estudiant.

📍 Dilluns i Dimecres
📍 Dimarts i Dijous
📍Dimecres i Divendres
📍 Divendres
📍 Dissabtes

En aquestes franges horàries:

Matí· Migdia· Tarda· Vespre

Personalitza les teves classes

Necessites classes particulars de forma personalitzada? Escriu-nos i explica’ns… T’ajudarem a aconseguir-ho.

Responsable: Clarence House School of English, S.L. Finalitat: dur a terme l’encàrrec sol·licitat i/o l’enviament d’informació sobre Cursos d’anglès relacionat amb la teva petició.

Legitimació: el teu consentiment lliure, inequívoc i específic per als tractaments on s’ha manifestat afirmativament, havent estat informat de la possibilitat de donar-se de baixa en qualsevol moment. Destinataris: les dades aportades seran guardats per l’empresa Raiola Networking, el meu proveïdor d’email màrqueting que està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield i aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i suprimir les dades en info@clarencehouse.cat, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots revisar la nostra política de privacitat.

Classes particulars per a Joves i Adults

Professor particular d'anglès

Classes organitzades perquè puguis reforçar l’àrea que més atenció precisi i que puguis adquirir, de manera progressiva, assimilar els conceptes de les lliçons per nivells.

Estratègies d'aprenentatge dissenyes per a tu

Descobreix com és la teva Escola d’anglès i coneix als professors

Connecta amb l'acadèmia

Passa pel blog per a veure els novetats, consells i tips per a estudiar i aprendre de manera divertida i diferent.

Classes particulars d'anglès

Informació addicional i preguntes freqüents

Classes d'anglès particulars Sabadell

Classes particulars d'anglès a Sabadell: Com són?

Per a atendre unes certes necessitats o preferències específiques de l’alumnat, les classes particulars o classes individuals és una solució per a una atenció més personalitzada i avançar en coneixement i matèria d’aquelles àrees en les quals calgui treballar.

Classes d'anglès particulars per a adults

Classes particulars d'anglès: Què són els professors particulars?

Els professors particulars ajuden als seus estudiants a través d’un aprenentatge personalitzat, un pla educatiu basat en les necessitats i interessos de cada alumne, amb una sèrie de plantejaments orientats a millorar l’aprenentatge, afermar els coneixements i establir pautes de com aconseguir els objectius proposats.

Classes particulars d'anglès online

Classes d'anglès particulars: Quins avantatges tenen les classes particulars en línia?

En ser classes personalitzades i individualitzades, les classes s’adapten al teu ritme, s’adapten al teu nivell, et permeten avançar més ràpidament i en Clarence House posem a la teva disposició diferents modalitats per a donar-te més flexibilitat a l’hora d’aprendre, sigui presencial, online o totes dues modalitats.