Clarence House

News Clarence House School

Cómo ampliar mi vocabulario en inglés con la semana de los Oscars
Aprèn anglès

Com ampliar el meu vocabulari en anglès: Els Oscars

Els Premis de l’Acadèmia del cinema, també coneguts com els Oscars, és una cerimònia en anglès, un esdeveniment que atreu l’atenció de persones de tot el món i que podem aprofitar per a ampliar el vocabulari en anglès amb una iniciativa molt especial que llancem des de la nostra escola …

Llegir més »
Aprèn anglès

Vols millorar el teu listening?

El listening és una prova que et trobes en tots els exàmens d’anglès com el First Certificate o el Advance que necessita l’habilitat de l’alumne per a seguir-lo i entendre-ho.

Llegir més »
Academia-ingles-Sabadell-mejora-el-inglés
Aprèn anglès

7 Consells per a millorar la teva pronunciació en anglès

Un dels punts als quals els estudiants de la nostra escola d’anglès a Sabadell s’enfronten moltes vegades és la pronunciació de forma correcta en parlar anglès. Aquest problema, ocorre perquè les paraules en anglès, moltes vegades s’escriuen d’una forma, i es pronuncien d’una altra.

Llegir més »

Recursos per a aprendre anglès per categories:

Els nostres cursos:

Informa't 👉Get In Touch

Responsable: Clarence House School of English, S.L. Finalitat: dur a terme l’encàrrec sol·licitat i/o l’enviament d’informació sobre Cursos d’anglès relacionat amb la teva petició.

Legitimació: el teu consentiment lliure, inequívoc i específic per als tractaments on s’ha manifestat afirmativament, havent estat informat de la possibilitat de donar-se de baixa en qualsevol moment. Destinataris: les dades aportades seran guardats per l’empresa Raiola Networking, el meu proveïdor d’email màrqueting que està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield i aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i suprimir les dades en info@clarencehouse.cat, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots revisar la nostra política de privacitat

Novetats del Blog