Clarence House

Cursos Intensius

Cursos intensius anglès Sabadell

La teva modalitat d’aprenentatge accelerat d’anglès.

Intensiu anglès estiu

Aquesta modalitat d’aprenentatge es caracteritza per dedicar més hores al dia a aprendre anglès a l’estiu, durant el mes de JULIOL.

SUMMER ENGLISH

Cursos intensius d'anglès

Fes el teu curs intensiu amb nosaltres!

Els nostres cursos intensius d’anglès tenen una durada de poc més de 4 setmanes. Cursos complets classificats per nivells i organitzats en classes reduïdes amb dos professors natius i no natius per a una millor assimilació de l’idioma.

A més, t’oferim la possibilitat de recuperar les setmanes que hagis de faltar per temes de colònies, viatges i absències vàries.

Apuntar-me a l’intensiu d’anglès!

Programa el teu English summer

Tens algun dubte sobre els cursos intensius?

Responsable: Clarence House School of English, S.L. Finalitat: dur a terme l’encàrrec sol·licitat i/o l’enviament d’informació sobre Cursos d’anglès relacionat amb la teva petició.

Legitimació: el teu consentiment lliure, inequívoc i específic per als tractaments on s’ha manifestat afirmativament, havent estat informat de la possibilitat de donar-se de baixa en qualsevol moment. Destinataris: les dades aportades seran guardats per l’empresa Raiola Networking, el meu proveïdor d’email màrqueting que està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield i aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i suprimir les dades en info@clarencehouse.cat, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots revisar la nostra política de privacitat.

Cursos intensius per a joves

Cursos d’anglès per a tots els nivells

Un dels avantatges principals dels cursos intensius és que s’aprèn molt més ràpidament. Això és degut al fet que les classes són més freqüents i més concentrades en un període de temps curt, la qual cosa permet als estudiants assimilar molt millor i més ràpidament els conceptes i els ajuda a millorar la seva fluïdesa i confiança.

A més, els cursos intensius d’anglès durant el mes de juliol són una opció econòmica, ja que són un 30% més econòmics que els cursos regulars, la qual cosa els fa encara més atractius.

Cursos intensius per a Adults

Intensius preparació exàmens

Estudiar anglès en poc temps i de manera intensiva t’ajudarà a preparar-te bé, amb la seguretat i la confiança per a presentar-te a la certificació del teu nivell.

En resum, fer un curs intensiu d’anglès d’estiu és una gran opció si vols millorar les teves habilitats en anglès, preparar-te pels estudis universitaris o augmentar les teves oportunitats laborals.

nivells

Intensiu anglès

Desenvolupament i millores de les habilitats lingüístiques:

Expressió oral| Speaking

Expressió escrita | Writing

Comprensió auditiva | Listening

Comprensió lectora | Reading

Campus virtual

Connectar-te a la plataforma d'aprenentatge i continuar repassant les teves lliçons.

Clases intensivas de ingles online

Tria la modalitat que necessitis en qualsevol moment i que s'adapta a les teves necessitats

Classes de conversa

Speaking: metodologia orientada a adquirir destresa en conversa.

Preparació exàmens

Cursos destinats a la preparació per a adquirir la certificació oficial de nivell.

Apuntar-me a l’Intensiu ara!

Experimenta un aprenentatge intens

Esprem el teu estiu aprenent anglès

Més recursos per a un aprenentatge intensiu

El menjar, les festes, viatjar o “com es diu”… tot això i més en el nostre blog. ¡ Passa’t-hi!

Perquè a l'estiu també és divertit aprendre anglès

Informació addicional i preguntes freqüents

Anglès cursos d'estiu a Sabadell

Curs intensiu d'anglès Cambridge: Per què estudiar anglès a l'estiu?

L’estiu és una època ideal perquè els dies són més llargs i podem aprofitar molt millor el temps. Realitzar un curs intensiu a l’estiu et permet centrar-te i assimilar de forma més ràpida una gran quantitat de conceptes, ja que aprens a classe cada dia en lloc de només un parell de dies a la setmana.

Al estar immers diàriament, aconseguiràs els teus objectius d’assolir un nivell o aconseguir una acreditació en molt menys temps.

Cursos intensius d'anglès a l'estiu a Sabadell

Curs intensiu d'anglès a Sabadell: Què són els cursos intensius?

A Clarence House Sabadell oferim diferents modalitats d’aprenentatge, com els cursos intensius d’anglès. Aquests cursos consisteixen en completar un curs en poques setmanes, la qual cosa et permet aprendre de forma accelerada mitjançant la immersió lingüística diària.

Anglès intensiu a l'estiu a Sabadell

Intensiu d'estiu d'anglès a Sabadell: Quant dura un curs intensiu?

Molts estudiants opten per fer un curs intensiu de poc més de 4 setmanes durant el mes de juliol per preparar-se per a un examen de nivell o per avançar més ràpidament en el desenvolupament de les habilitats lingüístiques. Aquesta opció d’aprenentatge permet estar més focalitzat i dedicar més temps per aprofitar tots els recursos disponibles i posar en pràctica l’aprenentatge.

Curs intensiu d'anglès a Sabadell

Cursos intensius d'anglès d'estiu a Sabadell: Per a qui són?

Els cursos intensius de Clarence House estan enfocats estudiants joves i adults. Les exigències dels cursos intensius requereixen capacitat de comprensió, motivació i aptituds d’aprenentatge proactiu per tal que puguin assolir els seus objectius en poc temps. Aquest tipus de cursos poden resultar d’especial interès pels estudiants que necessitin assolir un cert nivell per a optar a formació universitària, per accedir a millors oportunitats laborals o senzillament per desenvolupar i perfeccionar les seves competències en l’idioma i fer un salt endavant en el seu anglès. També poden ser útils per a empreses que necessitin augmentar la formació i la competència del seu equip professional.