Clarence House

Say Hello!

Contacte Acadèmia d'anglès Sabadell

Clarence House és l’acadèmia d’anglès perfecta per a tu perquè s’adapta a les teves necessitats i planifiquem el teu curs d’acord amb les teves preferències.

¡És el moment ara d’aprendre anglès!

No et quedis amb cap dubte, CONTACTA amb nosaltres i t’expliquem tots els detalls i tot el que pots fer per a aprendre anglès des de ara.

Adreça

Cr. Jovellanos, 91 08201 Sabadell · Barcelona

e-mail

info@clarencehouse.cat

Telèfon

93 727 06 63

Whatsapp

607 33 08 59

Horari

Dilluns a Divendres 10:00-14:00 16:00-21:00

Contact Us

Responsable: Clarence House School of English, S.L. Finalitat: dur a terme l’encàrrec sol·licitat i/o l’enviament d’informació sobre Cursos d’anglès relacionat amb la teva petició.

Legitimació: el teu consentiment lliure, inequívoc i específic per als tractaments on s’ha manifestat afirmativament, havent estat informat de la possibilitat de donar-se de baixa en qualsevol moment. Destinataris: les dades aportades seran guardats per l’empresa Raiola Networking, el meu proveïdor d’email màrqueting que està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield i aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i suprimir les dades en info@clarencehouse.cat, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots revisar la nostra política de privacitat.

La teva escola d'anglès i només d'anglès

Social Media

Get Connected

Connecta amb la teva acadèmia d’anglès amb un només clic

La teva acadèmia d'anglès a prop teu

Responsable del contingut del siteweb: Clarence House School of English, S.L. · B60839016