Clarence House

Cursos

Cursos d'anglès per a Nens Sabadell

ENGLISH FOR KIDS

Classes d'anglès presencials a Sabadell

Grups reduïts per edat i diferents nivells en els quals realitzen activitats multi-tasca i d’acord amb les seves capacitats dirigides al foment del desenvolupament d’habilitats, aprenentatge, assimilació i empatia.

KIDS I

Curs d'anglès per a nens de 1er on es treballa amb jocs, cançons i activitats interactives per a un primer contacte divertit amb l'anglès. Es tracte que s’acostumin a sentir I a utilitzar l’anglès de manera bàsica i intuïtiva.

KIDS II

Nivell d'anglès per a nens de 2on de primària divertit i lúdic. Es tracta de desenvolupar les habilitats d’escolta, parla i vocabulari de manera alegre i estimulant.

INFANTIL

Curs d'anglès per a nens i nenes de 3er on ja comencen a treballar l'anglès de manera analítica combinant-ho amb activitats lúdiques i divertides.

JUNIOR 1

Curs dissenyat per a nens i nenes de cicle mitja de primària on es treballa la base d'ús de la llengua i el vocabulari imprescindible bàsic per poder començar a comunicar-se en anglès de manera eficient.

JUNIOR 2

Curs pensat per a nens de cicle superior de primària on es continua desenvolupant l’ús de la llengua i el vocabulari per establir una bona base en l’aprenentatge profund de l’anglès fent especial èmfasi en la part comunicativa de la llengua.

JUNIOR 3

Curs dirigit a nens i nens de 6è de primària o 1er d’ESO on es dona per suposat que l’alumne es comunica totalment en anglès amb una fluïdesa considerable. En aquest curs s’aprofundeix en el coneixement de la llengua i s’assoleix el nivell A2 amb solidesa.

Cursos intensius

Intensius d'estiu: cursos complets.

Classes online

Classes en línia d'acord amb les circumstàncies i preferències de l'alumnat.

Apunta als teus fills als nostres cursos d’anglès!

📍 Dilluns i Dimecres
📍 Dimarts i Dijous
📍Dimecres i Divendres
📍 Divendres
📍 Dissabtes

En aquestes franges horàries:

Matí· Migdia· Tarda· Vespre

Resol els teus dubtes aquí

Si no estàs segur del teu nivell d’anglès o si tens un horari ajustat o vols provar una classe… o per a resoldre qualsevol dubte per a aprendre anglès.

Responsable: Clarence House School of English, S.L. Finalitat: dur a terme l’encàrrec sol·licitat i/o l’enviament d’informació sobre Cursos d’anglès relacionat amb la teva petició.

Legitimació: el teu consentiment lliure, inequívoc i específic per als tractaments on s’ha manifestat afirmativament, havent estat informat de la possibilitat de donar-se de baixa en qualsevol moment. Destinataris: les dades aportades seran guardats per l’empresa Raiola Networking, el meu proveïdor d’email màrqueting que està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield i aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i suprimir les dades en info@clarencehouse.cat, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots revisar la nostra política de privacitat.

Cursos anglès adolescents

Cursos d’anglès per a tots els nivells

Cursos estructurats per a l’aprenentatge de l’anglès de forma programada i escalada per nivells. Les classes presencials estan compostes per grups reduïts per a garantir una major qualitat de la formació i oferir una major atenció i seguiment de l’alumne.

Anglès per a nens a Sabadell

Adaptem el teu curs a les teves necessitats i expectatives perquè aprenguis anglès a bon ritme.

Campus virtual

Accés a recursos extra de les teves classes presencials per a reforçar i seguir el ritme de la teva classe.

Classes online

Classes per a aprendre des de qualsevol lloc.

Classes particulars

Reforç extra per a avançar el teu nivell.

Cursos intensius

Intensius d'estiu al juliol.

Classes de conversa

Classes pràctiques per a fomentar la seguretat i la confiança en parlar en anglès.

Preparació exàmens

Cursos dirigits a la certificació de nivell.

Nivells d'anglès

A1 A2 B1 B2 C1 C2 ANGLÈS

Common European Framework of Reference (CEFR)

C2

PROFICIENCY

CPE

C1 (2)

ADVANCED 2

CAE

C1 (1)

ADVANCED 1

B2 (2)

FIRST CERTIFICATE

FCE

B2 (1)

UPPER-INTERMEDIATE

B1 (2)

INTERMEDIATE

PET

B1 (1)

PRE-INTERMEDIATE

A2

ELEMENTARY

A1

BEGINNERS

Com són els cursos

Cursos Presencials

Les classes es formen amb grups reduïts per a garantir la màxima efectivitat. Cada grup té dos professors que imparteixen les classes alternativament, d’aquesta manera, assegurem una deguda exposició a diferents accents i estils d’ensenyament. Els cursos estàndard són de 100 hores aproximadament distribuïdes de setembre a juny, la durada d’un curs lectiu.

També oferim cursos intensius d’estiu durant EL MES DE JULIOL. On podràs REALITZAR UN CURS SENCER en tan sols 5 SETMANES.

Apunta't a la Re-evolució de l'anglès

Aprèn alhora que repasses

Passa pel blog per a veure els novetats, consells i tips per a estudiar i aprendre de manera divertida i diferent.

Perquè és important aprendre anglès a qualsevol edat

Informació addicional i preguntes freqüents

Cursos d'anglès per a nens a Sabadell

Extraescolar anglès: per què fer activitats extraescolars?

La importància de fer activitats extraescolars és clau per al desenvolupament dels més petits, no sols els ajuda a aprendre a gestionar el seu temps, sinó que també a organitzar-se i estudiar anglès, els ajudarà a identificar-se amb major facilitat amb l’idioma, acostumant i fomentant les seves habilitats auditives i expressives.

Cursos d'anglès per a joves a Sabadell: Cursos per a tots els nivells

Comptar amb una titulació en anglès que acrediti els teus coneixements i habilitats, complementarà la teva formació acadèmica i t’oferirà majors oportunitats laborals en l’àmbit professional i avantatges socials.

Cursos anglès nens: què s'aprèn en aquest nivell?

En aquest nivell, les classes, els hi ajudaran a treballar la matèria amb una actitud més positiva i motivada mitjançant l’estimulació d’activitats pedagògiques i recursos per a aprendre anglès de manera adequada, treballaran estructures gramaticals per a començar a comunicar-se en l’idioma, resoldran dubtes d’una forma més personalitzada, ampliaran el vocabulari i adquiriran més destresa en anglès i també els ajudarà a millorar el seu nivell en el col·legi.

Cursos d'anglès presencials per a joves a prop meu

En Clarence House School of English a Sabadell t’oferim un entorn on parlar sol en anglès. Això afavorirà el teu aprenentatge i les teves habilitats comunicatives en anglès. També tindràs professors especialitzats i amb una àmplia experiència que sabran orientar-te perquè la teva formació sigui un èxit.