Clarence House

Classes d'espanyol

Español per a estrangers

Classes d'espanyol per a estrangers

La millor manera d’aprendre espanyol en poc temps.

Curs intensiu d'espanyol

Intensive Spanish course Barcelona

Clarence House School situada a Sabadell, Barcelona, ofereix una qualitat excepcional en l’ensenyament del castellà a través dels seus cursos intensius d’estiu.

El pla d’estudis està dissenyat per proporcionar a l’estudiant una comprensió integral de la llengua, la cultura i els costums d’Espanya, i és impartit per professors espanyols experimentats i certificats que són apassionats per ensenyar la llengua a estudiants de tot el món.

Cursos d'espanyol a Barcelona

Aprendre espanyol és fàcil

Aprendràs espanyol amb professors qualificats i entusiastes que t’ensenyaran
els aspectes més importants de la cultura espanyola així com
frases i expressions comuns que us ajudaran a integrar-vos a la llengua i
cultura del país.

Classes d'espanyol online

Apreneu espanyol quan vulgueu i d'on vulgueu

Classes flexibles que li permetran aprendre espanyol de manera ràpida i sense esforç. Classes pràctiques orientades a la conversa on treballareu
la pronunciació, fluïdesa i apreneu tant expressions comunes com a col·loquials
a més de l’espanyol de negocis mentre milloreu les vostres habilitats d’escolta.

Clases online español

Aprèn espanyol

Apreneu espanyol online, en cursos intensius… Escriure’ns i us aconsellarem per a començar!!!

Responsable: Clarence House School of English, S.L. Finalitat: dur a terme l’encàrrec sol·licitat i/o l’enviament d’informació sobre Cursos d’anglès relacionat amb la teva petició.

Legitimació: el teu consentiment lliure, inequívoc i específic per als tractaments on s’ha manifestat afirmativament, havent estat informat de la possibilitat de donar-se de baixa en qualsevol moment. Destinataris: les dades aportades seran guardats per l’empresa acollida a l’acord EU-US Privacy Shield i aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i suprimir les dades en info@clarencehouse.cat, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots revisar la nostra política de privacitat.

Intensive course Spanish

Classes d'espanyol conversa

Classes d'espanyol online

Presencial

Presencial + Online

Online

Professors especialitzats

Espanyol a Barcelona

GAUDEIX BARCELONA, UNA DE LES CIUTATS MÉS INTERESSANTS D'EUROPA

Clarence House es troba a pocs quilòmetres de Barcelona i ofereix una àmplia gamma d’activitats extracurriculars que brinden als estudiants l’oportunitat d’explorar la ciutat i la seva cultura.

Aquestes activitats inclouen:

Visites culturals

Visites guiades

Excursions a llocs d’interès pròxims

No només brinden una forma divertida d’explorar la ciutat, sinó que també brinden oportunitats per a practicar parlar espanyol amb locals.

Spanish classes Barcelona

Classes d'espanyol a Barcelona

Les classes són petites i, per tant, els cursos brinden una excel·lent oportunitat perquè els estudiants aprenguin espanyol en poc temps mentre se submergeixen en la vibrant cultura de Barcelona.

TRIA L’ALLOTJAMENT

Un dels aspectes interessants de l’escola d’idiomes és l’opció de quedar-se amb famílies amfitriones o en residències d’estudiants. Això proporciona una experiència immersiva que permet als estudiants practicar les seves habilitats en l’idioma espanyol en situacions de la vida real. Allotjar-se amb una família amfitriona també brinda als estudiants l’oportunitat d’aprendre més sobre la cultura i els costums espanyols.

Alternativament, els estudiants poden trobar el seu propi allotjament, si el prefereixen.

Fes nous amics i parla amb fluïdesa

Comença a parlar espanyol

Aprendre espanyol inmersiu

La teva escola d'espanyol

En general, Clarence House a Sabadell, Barcelona, és una excel·lent opció per a qualsevol que vulgui aprendre espanyol en poc temps.

La qualitat dels cursos, els professors experimentats i les experiències d’aprenentatge immersiu ho converteixen en la millor opció per als estudiants d’idiomes. Ja sigui que sigui un estudiant principiant o avançat, deixarà l’escola amb una base sòlida en l’idioma espanyol i una apreciació més profunda de la cultura espanyola.

Classes d'espanyol per a estrangers Barcelona

Informació addicional i preguntes freqüents

Classes d'espanyol per a adults estrangers Sabadell

Classes d'espanyol per a estrangers: On estudiar espanyol?

A Clarence House Sabadell, els cursos espanyols per a estrangers estan dissenyats amb contingut específic pel nostre equip docent especialitzat, que avaluarà el vostre nivell i objectius per establir el vostre pla d’estudi i aprendrà espanyol en poc temps.

Classes d'espanyol per a estrangers online

Classes d'espanyol per a estrangers: Què s'aprèn primer?

Com passa quan comencem a aprendre una llengua, és aconsellable saber com es pronuncia, d’aquesta manera arreglem aquest so en les nostres ments. Per tant, el primer que ha d’aprendre és la pronunciació. Les seves primeres classes s’han d’alinear amb l’aprenentatge dels sons de les vocals i consonants, les regles gramaticals, l’associació de paraules, i la millor manera de començar és inscriure’s en un curs en un centre especialitzat com Clarence House Sabadell, Barcelona, on us guiarem durant el vostre procés d’aprenentatge.