Clarence House

English Business

Cursos d'anglès per a empreses Sabadell

Programes de formació per a empreses en diferents modalitats i destinats per a capacitar al personal de la teva empresa.

Programes d'anglès per a empreses

EMPRESES MÉS PREPARADES : EMPRESES MÉS COMPETITIVES

Cursos destinats per a augmentar les aptituds del teu equip de manera competitiva. Programes flexibles i adaptables a les modalitats presencials i online que més s’ajustin a les vostres necessitats.

Campus virtual

Connectar-te a la plataforma d'aprenentatge i continuar repassant les teves lliçons.

Classes online

Tria la modalitat que necessitis en qualsevol moment i que s'adapta a les teves necessitats

Classes particulars

Sessions personalitzades per a reforçar la lliçó, nivell o objectiu que necessitis.

Cursos intensius

Cursos complets el mes de juliol.

Classes de conversa

Speaking: metodologia orientada a adquirir destresa en conversa.

Preparació exàmens

Cursos destinats a la preparació per a adquirir la certificació oficial de nivell.

Comença ara el programa de formació de la teva empresa!

📍 Dilluns i Dimecres
📍 Dimarts i Dijous
📍Dimecres i Divendres
📍 Divendres
📍 Dissabtes

En aquestes franges horàries:

Matí· Migdia· Tarda· Vespre

Planifica el programa formatiu de la teva empresa

Assessorament i valoració de les necessitats del teu equip per a aconseguir els objectius del teu programa lingüístic amb èxit.

Responsable: Clarence House School of English, S.L. Finalitat: dur a terme l’encàrrec sol·licitat i/o l’enviament d’informació sobre Cursos d’anglès relacionat amb la teva petició.

Legitimació: el teu consentiment lliure, inequívoc i específic per als tractaments on s’ha manifestat afirmativament, havent estat informat de la possibilitat de donar-se de baixa en qualsevol moment. Destinataris: les dades aportades seran guardats per l’empresa Raiola Networking, el meu proveïdor d’email màrqueting que està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield i aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i suprimir les dades en info@clarencehouse.cat, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots revisar la nostra política de privacitat.

Inglés de negocis

nglés per a empreses a Sabadell

Cursos per a empreses compromeses amb la formació dels seus empleats amb la finalitat de crear equips més eficients, preparats i competitius.

Quines habilitats pot treballar el teu equip?

Expressió oral| Speaking

Expressió escrita | Reading

Comprensió auditiva | Listening

Comprensió lectora | Reading

Centre especialitzat en anglès

Avaluació i seguiment del teu English Coach

Comença a posar a punt el teu nivell d'anglès

Novetats · Recursos · Cultura · Recomanacions

Curs d'anglès professional

Informació addicional i preguntes freqüents

Inglés per a negocis Sabadell

Anglès empresarial: què s'aprèn en l'anglès de negocis?

En cursos d’anglès de negocis se solen aprendre les paraules i expressions més utilitzades comercialment que t’ajudin a ampliar la teva xarxa de contactes comercials internacionals, a més de desembolicar-te amb facilitat en el dia a dia amb el teu entorn laboral.

Aprendràs expressions d’utilitat i vocabulari especialitzat de l’àrea empresarial de finances, comerç, màrqueting, etc., així com converses de protocol i presentació.

Anglès per a empreses Sabadell

Anglès negocis Sabadell: habilitats comunicatives

Aquest nivell d’especialització per a professionals permet adquirir les habilitats de comunicació i interacció necessàries amb una bona fluïdesa i la capacitat de desembolicar-se amb confiança el mercat laboral.

L’anglès comercial se centra a desenvolupar amb confiança i seguretat les capacitats bàsiques d’expressió i comprensió, parlar, llegir, comprendre i escriure.

Curs d'anglès professional per a activitats comercials

Curs d'anglès per a empreses: Quin nivell es necessita per a comerç internacional?

Per a obtenir la titulació del grau, el nivell mínim que s’exigeix és el B2, per això moltes empreses també demanden aquest requisit mínim en la selecció de personal.

Anglés per a negocis internacionals: com millorar-ho?

Cursos d'anglès per a empreses: Programes de formació.

Saber expressar-se i controlar la comunicació en l’àmbit dels negocis és fonamental per a qualsevol empresa que es desenvolupa en l’àmbit internacional. Sovint el pes de les decisions estratègiques de les empreses recau sobre els seus directius i això crea la necessitat de plantejar programes de formació en anglès, una inversió de valor per a l’empresa que capacita al seu personal de manera competitiva en un mercat globalitzat.
En Clarence House, t’orientem per a configurar el programa de formació específic que el teu equip de treball necessita reforçar per a desenvolupar al màxim les habilitats bàsiques i fomentar la conversa amb seguretat, fluïdesa i decisió.