Clarence House

Cursos Online

Classes d'anglès Online

Connecta amb la teva classe i estudia anglès quan vulguis i on vulguis.

Classes d'anglès per a nens online

Classes d'anglès Online Cambridge

Aquesta modalitat d’aprenentatge online els permetrà als teus fills poder connectar-se a les classes amb major flexibilitat i poder seguir el ritme del grup.

¡English Kids Online!

English Teen Online

Classes d'anglès Online per a adolescents

Flexibilitat d’horaris i 100% adaptats a les teves necessitats. Aprèn anglès al teu ritme sense perdre’t ni una classe des d’on vulguis. Accedeix als recursos extra del teu nivell, adquireix confiança i seguretat a l’hora de comunicar-te en anglès.

Classes d'anglès per a adults Online

Classes que s'adapten als teus horaris

Posem totes les facilitats al teu abast per a que aprendre o millorar el teu nivell d’anglès de forma totalment personalitzada segons la teva disponibilitat horària i a el teu ritme. Mai t’haurà resultat tan senzill aprendre anglès!

Campus virtual

Accés a recursos extra de les teves classes presencials per a reforçar i seguir el ritme de la teva classe.

Classes de conversa d'anglès Online

Guanya en fluïdesa, seguretat i confiança a l'hora de parlar en anglès.

Preparació exàmens

Cursos dirigits a la certificació de nivell.

Classes amb natius online

Practicar i assimilar els diferents accents per al teu desenvolupament comunicatiu

Connecta el teu curs

Ara pots assistir al teu curs des d’on estiguis… escriu-nos per a apuntar-te.

Responsable: Clarence House School of English, S.L. Finalitat: dur a terme l’encàrrec sol·licitat i/o l’enviament d’informació sobre Cursos d’anglès relacionat amb la teva petició.

Legitimació: el teu consentiment lliure, inequívoc i específic per als tractaments on s’ha manifestat afirmativament, havent estat informat de la possibilitat de donar-se de baixa en qualsevol moment. Destinataris: les dades aportades seran guardats per l’empresa Raiola Networking, el meu proveïdor d’email màrqueting que està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield i aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i suprimir les dades en info@clarencehouse.cat, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots revisar la nostra política de privacitat.

Classes flexibles i adaptades a tu

Vols conèixer als professors?

consells i recomanacions per a tu

A el nostre blog trobaràs recursos i articles molt interessants que t’ajudaran a estudiar.

classes d'engonals en línia amb professors natius

Informació addicional i preguntes freqüents

Classe d'anglès online

Classe d'anglès online: avantatges

Els principals beneficis de realitzar un curs d’anglès en modalitat online o híbrida (presencial + online), són òbviament la llibertat de connectar amb el teu curs des de qualsevol lloc, des de la teva casa, des del teu treball, des del teu lloc de vacances… adaptant així el teu curs a les teves preferències i estil de vida sense perdre la interacció amb el teu professor, la teva classe i des de qualsevol dispositiu.

Classe d'anglès per a adults online

Classes d'anglès en línia professors natius: aprendre anglès online

Realitzar el teu curs d’anglès del nivell que necessitis en modalitat online, és possible, gràcies a les noves tecnologies que et permetran connectar-te sense problemes i seguir el ritme de la classe amb professors natius i no nadius disposats a ajudar-te a aprendre i afermar coneixements.

Classes d'anglès amb nadius online

Classes d'anglès amb nadius online: Per què estudiar amb nadius?

Un dels inconvenients d’estudiar anglès de manera remota, online, en certes plataformes d’aprenentatge, és la pràcticament nul·la interacció amb altres companys i els professors, convertint-se en un obstacle per al teu progrés en l’aprenentatge de la llengua anglesa. En Clarence House, tens flexibilitat per a triar la modalitat que desitgis, presencial, presencial + online, només online, però amb una clara i avantatjosa diferència, sempre mantens aquesta interacció, atenció, ajuda i guia per part dels teus professors i la lliçó pràctica amb grups reduïts. Aprendre anglès amb nadius t’ajudarà a habituar i desenvolupar les teves habilitats de forma més ràpida i adquirir-les de manera natural.

Classes d'anglès B2 online

Classes d'anglès avançat online: Com estudiar anglès en nivell avançat?

En el nivell avançat d’anglès, has de ser capaç de comunicar-te amb fluïdesa dins de les quatre capacitats principals de l’idioma: Speaking, Writing, Reading i Listening.

En Clarence House utilitzem diferents recursos per a treballar aquestes àrees i que tinguis una exposició a diferents accents perquè puguis adaptar la teva oïda a les diferents entonacions. L’experiència i la capacitat dels nostres professors t’orientaran per a treballar totes les habilitats.